Dienstag, September 15, 2009

Писмо от родител до Nemskata.Org








Получено по електронната поща:

Здравейте,
аз съм майка на ученичка от ГПНЕ „Гьоте” – Бургас. Не знам кой поддържа сайта на гимназията, но мисля, че ние родителите бихме били значително улеснени ако в края на ваканциите бъдат публикувани списъците с учебниците на отделните класове. Освен това би могло да се помисли за публикуването и на друга актуална информация – оценки през годината, брой на отсъствията за отделните ученици, така че да бъдем информирани своевременно, а не да чакаме родителските срещи. Работното време на голяма част от нас за съжаление не ни дава възможност за среща с учителите.

Пожелавам на всички успешна учебна година и се надявам да помислите над предложенията ми.

И. Ж.


2 коментара:

Unknown hat gesagt…

Както е казал философът: Скъпа И.Ж.,вие чувате ли се какво говорите... това е лична информация,която не може да се разпространява толкова свободно.А и не мисля,че някои нормален ученик би се съгласил с нещо подобно.Дори самата мисъл ме кара да потръпвам от неприязън... надявам се,че никой от администраторите на сайта няма дори да му мине мисълта да ви послуша.

eisheiss hat gesagt…

Идеята за електронно досие за всеки ученик, до което имат достъп само неговите родители, не е нова, но е свързана с време и финансиране. За съжаление това тук не е официалната страница на ГПНЕ "Гьоте" и се поддържа абсолютно безвъзмездно от група ентусиасти /бивши възпитаници на НЕГ/. Съветвам Ви да обсъдите идеята си с останалите родители и да я предложите официално на следващата родителска среща.