Freitag, Oktober 06, 2006

Немската Гимназия в Новините



Ученици си мъстят, като се заливат с фекалии
Това не е първият случай на саморазправа с екскременти в Бургас, миналата година е имало три подобни случая
05.10.2006

Ученичка от Немската гимназия в Бургас е била залята с фекалии от група младежи. Инцидентът е станал след края на учебните часове в понеделник, информира "Дарик радио".

Момичето си е тръгвало от училище, когато пред оградата спират кола и мотор. Единият от шестимата младежи я залива с вонящите екскременти, след което всички изчезват.
По всяка вероятност инициаторът е ученик от същия клас.
От Окръжната дирекция на полицията потвърдиха инцидента и съобщиха, че се извършва проверка.
От Районния инспекторат на МОН обещаха информация, но след края на проверката. Училищното ръководство не коментира случая, допълва "Дарик".
Това не е първият случай на саморазправа с фекалии в Бургас. Миналата година имало три подобни инцидента в града.
Сега тук, в Бургас, най-големия хит е, ако имаш на някой зъб да поръчаш на целеви момчета да извършат услугата "зрелищно хвърляне на ла*на ", споделя участник в един от АБВ форумите.
Услугата струвала 50 лв. и се извършвала на светло, в някое заведение "в момент, когато обектът на атаката си пие спокойно фрапенцето и неподозиращо си бъбри с компания". (вж. повече във форума).


3 коментара:

Anonym hat gesagt…

Ужас!!!! направо как може такова нещо!!!! Колкото и да са мразели това момиче, колкото и да е била гадна, все пак да я заливат с ла*на...това на нищо не прилича!!!

Anonym hat gesagt…

kak moje be deca!vie normalni li ste?kakwi maiki wi ragdat?kogato az zawar6ih nemskata w burgas prez 2000ta,towa wse o6te be6e nai-elitnata gimnaziq w burgas i edna ot nai-elitnite w stranata.a sega razni govnenca da razwalqt taka renometo.i ne samo towa!kolko trqbwa da si kompleksiran za da postapi6 taka?takowa ne6to moje da naprawi samo nqkoi strahlivec.kato ste mnogo otworeni,otidete da se razprawqte o4i w o4i.a ne da se krite kato p..ki,bez izwinenie,i da karate nqkoi carwul a wi war6i rabotata.tolkowa e grozno 4e nqmam dumi!ne znam kakwo stawa s tiq mladi hora,no ne otiwat na dobre!profani i bokluci.na narkomani i prostitutki da bqhte deca,nqma6e da ste tolkowa jalki!

Anonym hat gesagt…

Stranno naistina dokade moje da stigna 4ovek v bezsilieto si...